Αντιγραφής το ανάγνωσμα περί ΑΜΚΑ και σημερινής πορείας……!

by

Από εδώ:

http://misha.pblogs.gr/2009/07/hwris-amka-pethanes-100-epibebaiwsh-ths-apokalypshs.html

και δείτε και εδώ, πάντες οι ενδιαφερόμενοι θερμως:

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2009/07/blog-post_5605.html

Υ.Γ Έστω και μία Χριστιανική πορεία είναι κάτι, αν και θα έπρεπε να είχαμε κάνη χιλιάδες έως τώρα, π.χ. για χριστιανοκοινωνικά θέματα… Παραταύτα, επικροτούμε και ευχόμαστε, ότι θα προκύψη και στην «συμβασιλεύουσα» κάτι παρόμοιο…… 🙂

Ετικέτες: , , , , , , , , ,

7 Σχόλια to “Αντιγραφής το ανάγνωσμα περί ΑΜΚΑ και σημερινής πορείας……!”

 1. Emmanouhl Says:

  Δεν θα συμφωνήσω μαζί σας ότι «χριστιανική πορεία» καλό πράγμα είναι.
  Διότι η συγκεκριμένη γίνεται από φανατικούς θρησκόληπτους κύκλους (κυρίως παλαιοημερολογιτικών σεκτών) οι οποίοι δαιμονοποιούν την σύγχρονη τεχνολογία και παντού βλέπουν από πίσω τον Εωσφόρο ή το 666!
  Είναι οι ίδιοι που αρνούνταν να αγοράσουν Κάρτα Απεριορίστων Διαδρομών διότι «έβλεπαν» πάνω τους το 666, Είναι οι ίδιοι που αρνούνταν να αγοράσουν εβαπορέ διότι δήθεν ο γραμμωτός κώδικας είχε πάνω του το 666 κλπ!

  Γι’ αυτό αντιδρούν!
  Δεν τους ενοχλεί ότι οι κυβερνήσεις και η Ευρωπαϊκή Ένωση μειώνουν συνεχώς τις κοινωνικές δαπάνες για Υγεία-Παιδεία κλπ και μας αναγκάζουν να πληρώνουμε από τη τσέπη μας αυτά που υποτίθεται πληρώνουμε σε εισφορές για να μας παρέχει το κράτος και τα Ασφαλιστικά Ταμεία!

  Δεν τους ενοχλεί ότι με την Κάρτα Κοινωνικής Ασφάλισης θα υπάρχει πλαφόν στο πόσο θα μας καλύπτει το κράτος τα προβλήματα υγείας μας και αν ξεπέρασουμε το πλαφόν που θα οριστεί -σε επισκέψεις σε γιατρούς, φάρμακα και νοσηλεία, – θα τα πληρώνουμε από την τσέπη μας!

  Να διαμαρτυρηθούν γι’ αυτά θα άξιζε τον κόπο!

  Αλλά δυστυχώς διαμαρτύρονται για λάθος πράγματα και λάθος λόγους.
  Θα πρέπει να διαχωρίσουμε την δεισιδαιμονία και θρησκοληψία από τον αληθινό Χριστιανισμό.

 2. philalethe00 Says:

  @Emmanouhl
  Αγαπητέ αδελφέ, κατ’αρχάς σε καλωσορίζουμε στο παράπηγμά μας και ευχαριστούμε για την εμπεριστατωμένη απάντησι. 🙂

  Το αν συμμετείχαν κάποιες οργανώσεις των Γ.Ο.Χ. και κάποιοι δικοί μας του Νέου «φανατικοί» είναι ένα ζήτημα, αλλά εν προκειμένω είναι μάλλον αδιάφορο. Διότι βεβαίως δεν μπορεί να ισχύη, ότι «επειδή είναι ΓΟΧ, σφάλλουν»…

  Δεύτερον, συμφωνώ σε όλα -και επαυξάνω!- στα σχετικά με την πτυσταία σχεδόν πλήρη αδιαφορία των περισσότερων εξ αυτών για την δικαιοσύνη, την ισότητα και την κοινωνικά και ιστορικά εκφρασμένη -για να θυμηθώ και τους ιερείς-υπουργούς των Σαντινίστας- Αγάπη του Χριστού και της Ορθόδοξής μας Παράδοσης. Και όλα αυτά ελλείπουν από την πορεία αυτή, τουλάχιστον επισήμως….

  Τρίτον, σχετικά με τον γραμμωτό κώδικα. Έχει τύχη να το έχω μελετήση αρκετά το θέμα. Θυμάμαι πολύ έντονα τον νεαρό καθηγητή μας στην σχολή που φοιτώ τώρα να μας θυμίζη μεταξύ αστείου και σοβαρού το τραγούδι …»The number of the beast» στην σχετική παρουσίασι του BarCode…! 🙂 Επίσης, ότι η βάση του συστήματος αυτού -που χρησιμοποιείται και στις ηλεκτρονικές κάρτες- είναι το χξς δεν νομίζω, ότι αμφισβητείται ή δεν νομίζω ακόμη, ότι αμφισβητείται, ότι δεν υπάρχει ουδείς τεχνικός-τεχνολογικός-τεχνοκρατικός λόγος για κάτι τέτοιο. Είναι ΕΠΙΛΟΓΉ (και επιβολή). Κάπως όπως ο αριθμός των ταλάντων που επέβαλε ο έκπτωτος πια Σολωμών στην Π.Δ. ως φόρο, δηλαδή.

  Τέταρτον, σίγουρα μπορούν να γίνουν υπερβολές με τον γραμμωτό κώδικα. Ο γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης είχε αναφερθή σε αυτά στο περιβόητό του ιδιόχειρο κείμενο «σημεία των καιρών». Δεν είπε, ότι δεν πρέπει να παίρνουμε, π.χ., προϊόντα, επειδή έχουν τον γραμμωτό κώδικα. Το πρόβλημα ξεκινάει τυπικά από τότε που πάει να εισαχθή σε κάρτες και μετά …υποδορίως, ίσως, όπως στο εξωτερικό, που κάποιοι ανόητοι προσέτρεξαν ήδη να το παραλάβουν(π.χ. ΗΠΑ).

  Συμφωνώ απολύτως, ότι πρέπει να διαχωρισθή η «δεισιδαιμονία», η θρησκεία και πολύ περισσότερο η θρησκοληψία από τον Χριστιανισμό και την Ορθοδοξία που είναι η αλήθεια, αλλά νομίζω, ότι υπάρχει αλήθεια στην υπόθεση της αντίστασης σε όλα αυτά, από όλες τις πλευρές, ατομικά σωτηριολογικές, κοινωνικές, δημοκρατικές κτλ.

  Για να μην… παρεξηγηθώ, επαναλαμβάνω, ότι ειλικρινά ευχαριστώ και πάλι για την παρέμβασι, που βρίσκω εξαιρετικά ουσιαστική και καλοπροαίρετη και σωστή σε σημεία δύσκολα για τον σημερινό… αστοχριστιανισμό μας. 🙂

  Πολλές ευχές και εις το επανιδείν…!

 3. Μisha Says:

  Το ότι παλιοημερολογίτες μιλούν για τον ΑΜΚΑ είναι ένα γεγονός.
  Το ότι δίχως τον ΑΜΚΑ δε θα μπορούμε ούτε καν να πάρουμε το μισθό μας ,να αγοράσουμε ένα αυτοκίνητο ή να μεταβιβάσουμε ένα ακίνητο, είναι ένα άλλο γεγονός το οποίο «τυγχάνει» να συμπίπτει με τις προβλέψεις της Αποκαλύψεως.
  Και με τους αναρχικούς δε συμφωνώ σε πολλά αλλά όταν σπάνε κάμερες και τράπεζες ξέρω ότι προασπίζονται και την δική μου ελευθερία.

 4. Emmanouhl Says:

  @philalethe00
  Αγαπητέ αδελφέ και συναγωνιστή Φιλαλήθη,
  1) Αυτοί που διοργάνωσαν την εκδήλωση είναι δύο ομάδες-σύλλογοι ΓΟΧ με επικεφαλής τον γνωστό κ.Λαζάκη (τον γνωρίζω προσωπικά).
  2) Για τον γραμμωτό κώδικα, παραθέτω τι λέει ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.Μελέτιος:
  «Ο ειδικός καθηγητής της Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Θεσ/κης κ.Ιωάννης Τσουκαλάς διαβεβαίωσε επίσημα την Συνοδική Επιτροπή ότι δεν υπάρχει στον γραμμωτό κώδικα κανένα 666. Και ακόμη κάλεσε μοναχούς και τους το απέδειξε επιστημονικά μπροστά στην οθόνη. Και επείσθησαν. Αλλά δεν συμφώνησαν. Γιατί, όπως λέγει ο καθηγητής, του είπαν ότι: ‘Για μας είναι θέμα αρχής’» (ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ, σελ.24).
  Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
  Δες και το ιστολόγιό μου ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ .

 5. philalethe00 Says:

  @Emmanouhl

  Λοιπόν, ήσαν μόνο ΓΟΧ. Εντάξει. Αυτό είναι ένα ζήτημα. Αλλά πάντως νομίζω, ότι τα αιτήματά τους μας βρίσκουν σύμφωνους. Τώρα, οι πρακτικές είναι ένα άλλο θέμα, αλλά θαρρώ, ότι δεν θα ….έρριπταν και μολότωφ. 🙂

  Το θέμα με τον Bar-Code είναι, όμως, πιο δύσκολο εν προκειμένω. Προσωπικά, έχω μελετήση πλήρως αυτό το θέμα και είναι υπόθεση ενός λεπτού, δύο το πολύ να δειχθή, ότι βάσει του γραμμωτού κώδικα, δηλαδή αυτού του κώδικα που αντιστοιχίζει μονοσήμαντα -αν και όχι αμφιμονοσήμαντα, δηλαδή δεν είναι σαν συνάρτηση «1-1», που λέμε στα μαθηματικά- σε ένα ζεύγος κοντινών γραμμών διαφόρων παχών ένα ψηφίο από το 0 έως το 9, έχουμε σε κάθε προϊόν φυτευμένο, κωδικοποιημένο ένα χξς’. Τώρα, βέβαια, ειλικρινά δεν ξέρω πώς το ….συνέλαβε ο εν λόγω καθηγητής, και είναι πολύ δύσκολο να το φανταστή κανείς, αλήθεια…. 🙂

  Θα ξαναεπισκεφθώ και το ιστολόγιο, αδελφέ και συναγωνιστή…… Βλέπω και ορισμένες λίαν ενδιαφέρουσες αναρτήσεις, οπότε ίσως να σχολιάσω επιπροσθέτως…

  Ο Κύριος μαζί σου σε ό,τι κάνεις και εύχομαι να τα ξαναπούμε οσονούπω………

 6. kid_of_3NKi Says:

  Ρίξτε μια καλή ματιά στο λογότυπο του ΑΜΚΑ:

  Αυτό που βλέπετε στην πάνω εικόνα ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!

  Ξυπνήστε και αντισταθείτε!

 7. philalethe00 Says:

  @kid_of_3NKi
  Ευχαριστούμε για την …όμορφη εικόνα. Πράγματι, χωρίς πολύ ενεργή αντίσταση, μπορούμε να «αφίσουμε κάθε ελπίδα», που έλεγε και ο Dante στην πινακίδα έξω από την Κόλασή του… Μπορείς να μας φωτίσης πόθεν προέρχεται; Είναι επίσημη, ημιεπίσημη; Υπάρχει «link» σε επίσημο ιστοχώρο που την περιέχει; Βέβαια, ικανή και αναγκαία συνθήκη, ώστε να είναι χαραγμένος ο Άμκας(λαϊκιστί) είναι η ύπαρξη bar-code. 🙂
  Ευχαριστούμε και αναμένουμε την διευκρινιστική απόκρισή σου.
  Αγωνιστικούς Χριστιανικούς χαιρετισμούς…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.


Αρέσει σε %d bloggers: